24 Şubat 2013 Pazar

Yağmur Suyu İndirme Sistemleri


ÇATI OLUKyağmur indirme sistemleri kalite ve estetik açıdan bu sektördeki önemli bir boşluğu doldurmaktadır. Kadmiyumu alınmış plastik malzemeden meydana gelen sistem ürünlerinin kırılganlığı bu sayede ortadan kaldırılmıştır. Değişik renk seçenekleri ile de farkını ortaya koyan KARADENIZ ÇATI yağmur indirme sistemleri renk bütünlüğü ve detaylı aksesuarları ile her türlü çözümü sağlamaktadır. %100 UV dayanımına sahip olan ve farklı iklim koşularında optimum fonksiyon sağlayan sistem ürünleri DIN EN 607 standartlarına uygun olarak üretilmektedir ve ISO 9001 ve 140001 belgelerine sahiptir. Bakır rengine sahip olan yağmur indirme sistemleri, uzun ömür, basit ve hızlı montaj özellikleri ile ise üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.
ÇATI OLUK yağmur indirme sistemi olukları 4 metre uzunluğundadır. Olukları uzatmak için 25 cm boyundaki oluk bağlantı çanağı olarak adlandırdığımız aparat kullanılır. Oluk bağlantı çanağı contalıdır. Contalar sayesinde oluğu kilitleyen bağlantı çanağı, kesinlikle su sızdırmaz. Bağlantı çanağının kamı, çatı oluğunun arka kenarında bulunan deliğe girer. Kaynaklanmaya ve yapıştırılmaya ihtiyaç duyulmadan iç içe geçirilerek kolayca takılır. Sağdan ve soldan çanağın içine oturtulan oluğun, çanakta nereye kadar takılacağını gösteren işaretler mevcuttur. Ayrıca mevsim farklılıklarından dolayı meydana gelebilecek genleşmelere karşı hareket payları da bırakılmış durumdadır.
Oluk bitişlerine sonlandırma elemanı olarak sağ ve sol sonlandırma kapağı takılır. Sağ ve sol son parçalar contalı olup, sızdırmazlık özelliğine sahiptir, tekrar yapıştırma veya kalaylama işlemine ihtiyaç duyulmadan sızdırmazlık sağlanırken dekoratif bir görüntü de elde edilir.
Oluk inişlerinde , çatınıza uygun çaplardaki contalı boru desteği ile olukların suyu borulara taşınır. Oluk kesilmeden boru desteği geçirilir ve gider deliği işaretlenir. İşaretlenen delik demir testere veya elektrikli testere ile kesilir ve önce arka taraf geçirilmek üzere monte edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder